VIDEO! Un nou succes pentru şefa PSD Botoşani

Este cea mai puternică femeie a judeţului, conduce cea mai mare organizaţie politică a Botoşaniului, iar succesul pare să fie în continuare de partea ei chiar şi la câteva sute de km distanţă de casă. Preşedintele PSD, Doina Federovici, a fost votată în noua sesiune parlamentară, de colegii senatori, în funcţia de vicepreşedinte a Senatului României.

Într-o lume preponderent a bărbaţilor, pe scena politică, Doina Federovici a reuşit să-şi croiască un parcurs glorios. Este deja la al doilea mandat de senator şi este unul dintre cei mai apreciaţi parlamentari de la nivelul judeţului Botoşani. Perseverenţa i-a dat aripi, iar reuşitele au venit de la sine, pe măsura muncii depuse. În noua sesiune parlamentară, colegii din Senat au ales-o vicepreşedinte.

Le mulţumesc colegilor senatori pentru votul de încredere acordat astăzi. Este o onoare pentru mine să continui activitatea în echipa de conducere a celui mai înalt for legislativ al României. Voi lucra cu aceeaşi seriozitate şi determinare, ca şi până acum. Cred că cel mai mult contează ceea ce facem pentru cei care ne-au ales, pentru cetăţeni, decât funcţiile pe care le ocupăm la un moment dat. Voi face tot ce va ţine de mine pentru adoptarea cât mai rapidă a proiectelor de legi pentru promovarea măsurilor şi programelor pe care PSD le-a promis cetăţenilor la începutul acestui mandat. “ a declarat Doina Federovici.

În viitorul apropiat ar urma să fie organizate alegeri la nivelul Organizaţiei Judeţene PSD, iar surse din interiorul partidului susţin că preferată în sondajele interne este Doina Federovici, acum preşedinte interimar.

Citeste si:

Facebook Comments