VIDEO! Un piroman a pus Botoșaniul pe jar! Mai multe autoturisme au fost incendiate

Noapte cu foc pe străzile din Botoșani! Patru autoturisme, căruțul unui bebeluș, mai multe jucării și o un tomberon cu deșeuri, au fost incendiate în diferite zone din oraș, în interval de doar câteva ore. Nu au existat victime însă pagubele materiale sunt însemnate. Din câte se pare, este vorba de același autor, pentru că flăcările au fost provocate la indigo. Polițiștii îl caută de ore bune pe piroman și există deja un cerc de suspecți.

Noapte de groază în mai multe cartiere din Botoșani! Nu mai puțin de cinci incendii au fost provocate în doar câteva ore. Trei autoturisme au fost făcute scrum, iar un al patrulea a fost parțial afectat de flăcări. Autorul spărgea geamurile mașinilor, arunca pe scaune o substanță inflamabilă, iar apoi le dădea foc. Lanțul incendiilor a început în jurul orei 22.30, iar modul de acțiune a fost similar.

Primul apel la 112 solicita pompierii pe strada Colonel Tomoroveanu. Acolo, angajații ISU au găsit un autoturism cuprins de flăcări. Incendiul se manifesta în interiorul autoturismului, dar exista pericol de propagare a flăcărilor și la alte mașini din zonă.

După lichidarea focului, echipajul de pompieri a fost alertat pentru un alt incendiu. De această dată solicitarea venea de pe strada Octav Onicescu, acolo unde ardea un căruț de copil, depozitat într-o scară de bloc, mai multe jucării, iar pe casa scării era fum.

În mai puțin de 10 minute de la intervenția de pe Onicescu, un nou apel la 112 anunța flăcări uriașe la un autoturism pe pe strada Octav Băncilă.Abia atunci salvatorii și-au dat seama că este vorba de un piroman.

După ora 01.00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea a alte două incendii produse pe strada Împarat Traian. Aici ardeau roțile unei autoutilitare și un tomberon cu deșeuri.

Botoșănenii din zonele unde au fost provocate incendiile sunt încă în stare de șoc. Pe fir au intrat și polițiștii care îl caută acum pe piroman.

Un incendiu a izbucnit în cursul nopții de luni spre marți și în localitatea Dobârceni. Când pompierii de la Ștefănești au ajuns la fața locului, ardea întreaga locuință. Cauza probabilă a incendiului este de natură electrică.

Citeste si:

Facebook Comments