VIDEO! Urmărire ca în filme la Tudora

Un bărbat de 30 de ani a avut parte de o urmărire ca în filme. Șoferul nu s-a conformat indicaţiilor de oprire ale poliţiştilor pentru că era beat şi nu avea documentele la el. Astfel că, bărbatul a fost urmărit de poliţişti, aproape 2 kilometri, până când, în cele din urmă șoferul turmenat a oprit. Mai mult decât atât, individul a devenit recalcitrant, iar oamenii legii s-au văzut nevoiţi să îl încătuşeze pentru a-l duce la secţie. Alături de el mai era şi sora lui, care a încercat să le îngreuneze munca poliţiştilor.

Bărbat băut şi fără documente, urmărit de poliţişti. S-a întâmplat ieri pe un drum din comuna Tudora. Poliţiştii au efectuat semnalul regulamentar pentru a trage pe dreapta un autoturism, însă şoferul nu s-a conformat indicaţiilor. Astfel că, poliţiştii au pornit pe urmele bărbatului.

Cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, abia după 2 km individul a fost tras pe dreapta. În momentul în care oamenii legii au stat de vorbă cu el, acesta le-a spus că nu ar fi oprit pentru că nu are documentele personale la el şi nici actele maşinii. Mai mult decât atât, bărbatul nu a vrut să coopereze cu forţele de ordine şi a devenit agresiv. Fapt pentru care a fost încătuşat şi dus la sediul poliţiei. Bărbatul a fost testat cu alcooltestul, iar valoarea indicată a fost de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru că bărbatul nu a cooperat, poliţiştii au efectuat cercetări pentru a stabili identitatea conducătorului auto. Astfel, în urma cercetărilor s-a stabilit faptul că acesta are 30 de ani şi este domiciliat în localitatea Tudora.
Totodată, din momentul interceptării în trafic şi până când bărbatul a fost condus la secţia de poliţie, sora bărbatului a manifestat un comportament agresiv şi a încercat să îi împiedice pe poliţişti să îşi îndeplinească atribuţiile. Astfel că, femeia s-a ales cu o amendă de 4.000 de lei.

Citeste si:

Facebook Comments