VIDEO! Valentin Colbu, noul prefect al județului Botoșani

Județul Botoșani are un nou prefect. Este vorba despre directorul adjunct al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, Valentin Alexandru Colbu. Acesta a fost numit în locul lui Dan Șlincu, iar miercuri după amiază, a depus jurământul.

Județul Botoșani are începând de miercuri un nou prefect. Valentin Alexandru Colbu, director adjunct al Direcției generale de Asistență Socială și Protecția copilului a fost numit astăzi în funcție. Acesta i-a lăsat locul lui Dan Șlincu, care fost demis in urma unei ședinte de guvern care a avut loc ieri.

Totodată, fără scaun a rămas și subprefectul Daniela Lozneanu, însă guvernul Orban nu i-a găsit deocamdată înlocuitori. Astăzi după amiază, premierul Orban a convocat a avut loc o videoconferință în cadrul căreia s-au făcut și numirile de prefecți.

Noul prefect al județului, Valentin Alexandru Colbu a depus și jurământul de credință. Valentin Colbu are 50 de ani și este de carieră militar.

Fostul prefect, Dan Șlincu se va întoarce la Direcția generală de Asistență Socială și Protecția Copilului pe funcția de director.

Citeste si:

Facebook Comments