VIDEO! Viață curmată în stația de tramvai

La doar doi pași de locul din care în urmă cu câteva luni își obținuse permisul de conducere, un adolescent de doar 18 ani a curmat o viață.

În cursul după amiezii de duminică, tânărul a pierdut controlul volanului în dreptul Serviciului Permise, a distrus un panou publicitar și a izbit un pieton care aștepta tramvaiul.

Bărbatul a fost aruncat în aer la o distanță de aproximativ 20 de metri și a ajuns în geamul unui magazin unde a rămas într-o baltă de sânge. 

Șoferul circula dinspre gară spre mall la volanul unui VW Passat. Pe parbrizul mașinii avea o bulină galbenă, semn că experiența la volan îi lipsește.

Un moment de neatenție și poate piciorul apăsat prea tare pe pedala de accelarație au fost fatale pentru un bărbat nevinovat care aștepta tramvaiul să meargă spre casă.

Șoferul a spulberat stația de așteptare a tramvaiului și a lovit mortal bărbatul în vârstă de 39 de ani, iar mașina s-a rostogolit. În autoturism cu șoferul se mai afla un prieten dar niciunul dintre cei doi pasageri nu au pățit nimic.

Deși prietenul șoferului spune că nu aveau viteză, martorii susțin contrariul.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, pompieri și ambulanțe. Zeci de minute medicii au făcut eforturi disperate pentru a-l readuce la viață pe pietonul rănit grav, dar din păcate bărbatul a pierdut lupta pentru viață la spital.

Peste 100 de persoane s-au uitat îngrozite cum medicii făceau manevre disperate să îi salveze viața tânărului. Oamenii sunt revoltați de faptul că permisul de conducere se acordă cu prea multă ușuriță.

Pe numele tânărului șofer s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Polițiștii urmează să stabilească cu precizie cauza ce a condus la producerea tragediei.

Citeste si:

Facebook Comments