VIDEO! Viaţă trăită în genunchi

O lecţie de viaţă şi un exemplu de urmat al faptului că într-adevăr se poate când îţi doreşti. Nea Gheorghe, cum îi mai spun apropiaţii, de 25 de ani trăieşte în genunchi. Deşi îi este foarte greu să muncească aşa, nu s-a dat bătut nici într-o clipă. Parcă nici nu ar fi fost îndeajuns, şi copila cea mică, de 11 ani, se plânge de dureri şi probleme de sănătate. Cu banii nu o duc prea bine şi le este zilnic greu. Vă avertizăm că urmează imagini care va pot afecta emoțional.

În această seară, de la 19.30, în cadrul emisiunii “Inimă pentru Inimă” va fi difuzată povestea unei familii frumoase, dar care are parte de suferinţe şi lovituri din partea vieţii. Tatăl, Gheorghe Popovici, de aproximativ 25 de ani, face tot ce este nevoie doar în genunchi. Deşi îi este vizibil de greu, important este că nu s-a dat bătut.

Poate dacă nu ar fi primit o astfel de lovitură din partea vieţii ar fi putut să aibă un loc de muncă de unde să câştige mai mulţi bani pentru întreţinere.

Aniela este fetiţa de 11, care are şi ea câteva probleme de sănătate. Însă, din lipsa banilor nu au putut face investigaţii în amănunt pentru a afla cu exactitate de ce suferă.

Le este extrem de greu. Fântână nu au în apropiere de casă, deoarece stau în vârf de deal, iar aceştia sunt nevoiţi să meargă cu căruţa la cea mai apropiată fântână să care bidoane cu apă. Florica şi Gheorghe au împreună cinci copii. Trei dintre aceştia s-au aşezat la casele lor.

Povestea lui Gheorghe Popovici şi a familiei sale o puteţi urmări în această seară, de la 19.30. Aceasta va fi dfiuzată pe Somax Tv, în cadrul emisiunii “Inimă pentru Inimă”, realizată de către Andreea Ursu.

Citeste si:

Facebook Comments