VIDEO! Viceprimar lăsat fără atribuții

Viceprimarul Marian Murariu a rămas fără o principalele atribuțiile pe care le avea. Primarul Cătălin Flutur l-a înștiințat că nu va mai avea în subordine serviciile de Urbanism, Patrimoniu, Cadastru și nici nu se va mai ocupa de întreținerea și reparația străzilor. Marian Murariu spune că totul s-a întâmplat din rațiuni polițice.

În loc să facă echipă și proiecte pentru dezvoltarea orașului și pentru binele cetățenilor, șefii din primărie se ceartă… de la atribuții. Viceprimarul Marian Murariu aproape că nu mai are ce face în primărie, după ce primarul Cătălin Flutur i-a retras aproape toate atribuțiile.

Vicele Murariu spune că totul a început de la ședința ordinară de Cosiliu Local, în care s-au pus în dezbatere prelungirea membrilor Consiliilor de Administrație de la societățile Locativa și Eltrans, când el a fost președinte de ședință.

Marian Murariu mai spune că nu înțelege gestul edilului, în condițiile în care de cele mai multe ori când primarul pleca în concediu lui îi delega toate atribuțiile.

Nu, domnule viceprimar Marian Murariu, nu v-am retras atribuțiile din rațiuni politice, ci pur administrative, de eficiență, criterii pe care, din păcate pentru Botoșani și botoșăneni, nu le-ați îndeplinit. Conform legislației în vigoare, este un atribut al primarului să delege sau să retragă atribuții viceprimarilor oricând consideră oportună o astfel de decizie pentru a obține pe această cale cea mai bună gestionare a problemelor administrative ale orașului.Și, desigur, nu v-am retras atribuțiile ca să vă “confisc” realizările pe care vi le atribuiți singur, pentru că pur și simplu ele nu vă aparțineau. Ceea ce enumerați dumneavoastră ca realizări sunt sarcini de serviciu pe care vi le-am încredințat spre îndeplinire, ceea ce ați făcut într-o manieră care, din păcate pentru oraș, a lăsat mult de dorit.”, a transmis primarul Cătălin Flutur, prin intermediul unui comunicat de presă.

Citeste si:

Facebook Comments