VIDEO! Viciul i-a adus un dosar penal unui tânăr botoşănean

Viciul i-a adus un dosar penal unui tânăr botoşănean. Băiatul de 19 ani, din comuna Cândeşti, a ieşit la plimbare cu maşina după ce a consumat câteva pahare de alcool. Tânărul a fost oprit de oamenii legii, care l-au şi testat cu etilotestul. Valoarea indicată de acesta este de 0, 57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şoferia în stare de ebrietate face victime în rândul mai multor cetăţeni. Se pare că starea de urgenţă i-a ţinut mai cumpătaţi pe unii, iar de când am intrat în starea de alertă evenimentele au început să şi apară. În cursul zilei de astăzi, oamenii legii au oprit pentru control un autovehicul condus de un tânăr pe raza localităţii Cândeşti. Acesta este, de asemenea, domiciliat în aceeaşi localitate. Tânărul de 19 ani a fost testat cu etilotestul întrucât emana halenă alcoolică. Testul a indicat o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În plus, poliţiştii l-au condus pe băiat la spital pentru a i se preleva mostre biologice de sânge pentru a se stabili cu exactitate alcoolemia din sânge.

Citeste si:

Facebook Comments