VIDEO! Victorie la scor pentru CS Dante

Victorie la scor pentru CS Dante în etapa a 16 a a ligii a 3 a la fotbal. Elevii lui Vespazian Colban au câștigat cu scorul de 4 la 0 confruntarea cu CS Pașcani. Partida s-a disputat sâmbătă pe stadionul din municipiul Dorohoi.

Spectacol de zile mari, sâmbătă, pe stadionul din Municipiul Dorohoi. CS Dante a învins fără drept de apel echipa CS Pașcani, cu scorul de 4 la 0. Elevii lui Vespazian Colban au început în forță meciul, iar în minutul 11 Georgică Popovici deschide scorul, după o fază superbă reușită de fotbaliștii botoșăneni.


9 minute mai târziu, Robert Grumăzescu mărește avantajul la 2 goluri, după o lovitură de colț executată perfect.

CS Dante își păstrează avantajul de două goluri până la sfârșitul primei reprize a jocului. La reluare, tot elevii lui Vespazian Colban sunt mai hotărâți, iar Vlad Codău înscrie de două ori, în minutele 75 și 82, majorând astfel diferența la 4 goluri.


Etapa viitoare elevii lui Vespazian Colban vor face deplasarea la Falticeni, unde vor întâlni echipa Șomuz Falticeni, în penultima etapă din Liga a 3-a.

În ultima etapă, programată pe data de 30 aprilie, CS Dante primește vizita liderului clasamentului din liga 3, seria I, Foresta Suceava.

Citeste si:

Facebook Comments