VIDEO! Vindecat de COVID la 92 de ani

Vindecare miraculosă la Botoșani. Un bătrân de 92 de ani din comuna Văculești, infectat cu virusul SARS CoV 2 și internat la spitalul județean Mavromati a fost declarat vindecat și chiar externat. Bunicul a împlinit venerabila vârstă chiar în timp ce se afla pe patul de spital. Și soția sa diagnosticată cu noul coronavirus și internată în aceeași perioadă în spital, a fost declarată vindecată.

Caz deosebit la spitalul Județean Mavromati din Botoșani. Un bătrân de 92 de ani din comuna Văculești a fost vindecat de coronavirus. Bunicul a stat internat în unitatea spitalicească mai multă vreme.

Din fericire, tratamentul și-a făcut efectul iar bătrânul a scăpat de boală. Moșul Petre povestește cum a început totul. Deși are 92 de ani, bunicul este un om foarte activ și muncește toată ziua.

Acum câteva săptămâni a început să se simtă rău. Bunicul spune că asta după ce soția sa, a venit acasă după ce a fost internată la spitalul din Suceava.

Soția a chemat ambulanța care l-a transportat la spitalul din Dorohoi, însă medicii de acolo au decis să îl transfere la spitalul județean Mavromati, unde a rămas internat după ce testul pentru coronavirus a ieșit pozitiv. Bunicul a stat câteva săptămâni în unitatea spitalicească. A primit tratament, iar în urmă cu câteva zile a fost declarat vindecat și a fost externat.

Petru Alexii și-a sărbătorit aniversarea celor 92 de ani în spital.
La câteva zile după ce a fost internat, a ajuns la spital și soția sa, în vârstă de 85 ed ani. Și în cazul femeii testul pentru COVID 19 a fost pozitiv.

Din fericire tratamentul și-a făcut efectul și în cazul bătrânei. Și ea a fost declarată vindecată de cortonavirus și externată.

Mai bine de jumătate dintre botoșănenii diagnosticați cu noul coronavirus au fost declarați vindecați. Mai precis, din cele 676 de persoane testate pozitiv cu COVID 19, 386 au s-au însănătoșit.

Bunicul Petru, care a suferit cumplit din cauza coronaviruslui, are un mesaj pentru toți botoșănenii.

Citeste si:

Facebook Comments