VIDEO! Violatorul de la Coțușca, eliberat pe baza recursului compensatoriu

Informații șocante ies la iveală în cazul individului care ar fi sechestrat, bătur, legat și violat o femeie din localitatea Cotu Minculinți. Se pare că acesta este o mai veche cunoștință a oamenilor legii, fiind închis în trecut pentru acte de violență extremă. Polițiștii sunt încă pe urmele lui.


Mobilizare masivă de forțe pentru căutarea individului acuzat că a răpit, sechestrat, bătut făfă milă și violat o femeie de 41 de ani din localitate Cotu Minculinții. Mai bine de 24 de ore impresioante forțe de ordine, polițiști, jandarmi ajutați de câini specializați încearcă să dea de urma celui carenenorocit o femeie.Polițiștii au organizat filtre la intrările și ieșirile din localitate și au tras pe dreapta toate autoturismele.

Individul este căutat și cu ajutorul unei drone pe câmpurile de pe raza comunai Coțușca dar și în împrejurimi. Unul dintre frații victimei a susținut ieri că l-a văzut pe individ într-un lan de porumb, dar nu s-a apropiat de el, pentru că îi era frică. Bărbatul este cunoscut ca fiind extremde agresiv. POtrivit unor informații neoficiale, individul de 49 de ani ar fi fost eliberat din penitenciar unde ar fi fost închis tot pentru acte de violentă, în anul 2018.

Seria actelor comise cu violență de individ ar fi început în anul 2014, când a urmărit pe stradă o femeie care era însoțită de fiica ei. Când au ajuns în curtea gospodării femeii, individul ar fi inrat după ele și a început să o lovească cu sete pe mama copilei. Femeia s-a apărat cu un o bucată dintr-un gard și l-a lovit pe individ până a cazut la pământ.

Vecinii care au intervenit și ei pentru femeie, au sunat la 112. În urma acestei scene violente individul a fost judecat și a primit trei ani și trei luni de închisoare cu executare. În urmă cu doi ani de zile, bărbatul a fost eliberat din Penitenciarul poarta albă din Constanța, în baza recursului compensatoriu. După ce a fost eliberat, individul a luat calea străinătății, însă de curând s-a întors în România. Ar fi trebuit să stea în izolare la domiciliu, însă pentru că a încălcat această restricți a fost plasat în carantină instituționalizată. Se pare că individul ar fi comise acele fapte groaznice chiar în ziua în care a ieșit din carantină.

Vă amintim că individul de 49 de ani din comuna Coțușca ar fi răpit vineri de pe stradă o femeie de 41 de ani, și ar fi dus-o pe un câmp, unde timp de trei zile a ținut-o sechestrată, a lovit-o fără milă, a legat-0 de mâini și de picioare cu o funie groasă și a violat-o în repetate rânduri.

Femeia a reușit să scape abia ieri la amiază, când agresorul său ar fi plecat după apa. Cu picioarele legate, victima s-a târât până în sat, la părinții ei.
Oamneii din sat îl cunosc ca pe un om violent care a stat o perioadă de timp și în închisoare și se feresc de el.

După ce va fi prins individul isi va petrece mulți ani în spatele gratiilor.

Citeste si:

Facebook Comments