VIDEO! Vizitatori nemulțumiți de Cornișa

Cornișa, luată prin surprindere de prea mulți turiști! Minivacanța de Rusalii a aglomerat până la refuz zona de agrement. Peste 7000 de oameni au venit să se răcorească la bazine. Din decor nu au lipsit incidentele iar câteva persoane au ajuns la urgențe, după ce s-au accidentat în zona de tobogane. În urma exploziei de vizitatori au apărut și nemulțumiri referitoare la numărul mic de șezlonguri, de vestiare, de brățări de acces iar unii botoșăneni susțin că nu ar fi primit bon fiscal.

7500 de persoane s-au bălăcit în week-end la Cornișa Aquapark & sports. Numărul mare de persoane a dus și la încasări pe măsură iar de duminică și până luni, aproape 65 000 de euro au intrat în conturile zonei de agrement. La Cornișa au apărut însă și minusurile. După ce au plătit 50 de lei, zeci de oameni au fost invitați să se așeze pe ciment, pentru că nu mai erau șezlonguri disponibile.

Valul de vizitatori a epuizat repede și stocul de brățări de acces iar situația este recunoscută și de conducerea parcului.

Referitor la numărul mic de șezlonguri, pe lângă cele 500, urmează a mai fi cumpărate și altele. Mai precis, vor fi cumpărate 150 de scaune de plajă.
Cât despre faptul că unii vizitatori nu ar fi primit bon fiscal, este doar o speculație. Iar accesul cu o singură brățară a mai multor persoane, este posibil.

De la Cornișa, câteva persoane au ajuns direct la Unitatea de Primiri Urgențe. Copii și adulți au ajuns la spital cu plăgi în diferite zone ale corpului.

Țurcanu a precizat că la Cornișa se lucrează în trei schimburi pentru ca toate disfuncționalitățile să fie reglate.

Citeste si:

Facebook Comments