VIDEO! Vor să obțină permisul la Dorohoi

Situație inedită la Serviciul Permise și Înmatriculări Auto Botoșani! Într-o zi de examinare peste 100 de persoane încearcă să obțină permisul de conducere. Culmea, cei mai mulți dintre candidați aleg să își testeze abilitățile de conducători pe străzile din Dorohoi. Ciudat este faptul că mulți dintre aceștia nu sunt botoșăneni ci vin din alte județe.

Angajații de la Permise reușesc cu greu să facă față valului de solicitări venite din partea celor care vor să obțină permis de conducere. Ciudat este faptul că mulți dintre doritori vin din diferite colțuri ale țării să își ia permisul tocmai din Dorohoi.De pildă într-o singură zi de examinare la traseu sunt aproximativ 80 de candidați.

Îngrijorător este faptul că Dorohoiul nu îndeplinește condițiile minime de trafic și semnalizare rutieră și nici măcar în aceste condiții candidații nu reușesc să obțină permisul de conducere.

Șeful de la Permise consideră că este o discriminare față de ceilalți candidați din marile orașe care parcurg o examinare mai dificilă.

În plus nici măcar sediul din Dorohoi nu oferă condiții minime de igienă examinatorilor și candidatilor.

În ciuda discuțiilor purtate, nu s-a găsit nicio soluție pentru acesată situație.

 

Citeste si:

Facebook Comments