VIDEO! Zi marcată de dispariţii

Ultimile 24 de ore au fost marcate de trei dispariţii. Un bărbat din Dorohoi, dispărut de cinci ani, o fetiţă de 14 ani din Avrămeni şi o femeie, tot din Dorohoi. Bărbatul a plecat acum mulţi ani în Belgia la muncă, iar din 2015 nu a mai putut fi contactat. Fetiţa de 14 ani a plecat de acasă ieri, înainte de lăsarea serii, şi nu a mai revenit. Iar dorohoianca a plecat de acasă aproximativ cu două săptămâni în urmă. Familiile disperate au cerut ajutorul oamenilor legii pentru identificarea lor, iar cei care deţin orice informaţie despre aceştia sunt rugaţi să sune la 112.

Un bărbat de 50 de ani, din municipiul Dorohoi, a plecat la muncă în Belgia în 2008. Până în 2015 toate au fost bune, însă din 2015 s-a întrerupt legătura cu familia. Niculae Pînzaru nu şi-a mai contactat membrii familiei, dar nici aceştia nu au mai reuşit să dea de el. Dispărut de cinci ani de zile, familia s-a hotărât abia acum să ceară ajutorul autorităţilor pentru a-l găsi.

Acesta are 1,70 metri înălţime, aproximativ 70 de kilograme, păr şaten şi ochi albaştri. De asemenea, poliţiştii efectuează cercetări şi pentru identificarea uneri minore.

Copila, de doar 14 ani, a plecat ieri, în jur de 17.30, de acasă şi nu a revenit până în momentul de faţă. Lăcrămioara Manolache, din Avrămeni, are o înălţime de 1,60 metri, aproximativ 80 de kg, păr de culoare şaten şi ochi căprui.

Când a plecat de acasă, fetiţa avea hanorac roşu pe ea, pantaloni negri, iar în picioare o pereche de şlapi albaştri.

Femeia de 34 de ani, din municipiul Dorohoi, a plecat pe 4 noiembrie de acasă. De atunci, nimeni nu ştie absolut nimic.

Loredana Cristina Colesniuc are ochi albaştri, 65 de kg, păr şaten, iar când a plecat de acasă avea o geacă de culoare maro. Nu prezintă semne particulare.

Citeste si:

Facebook Comments