VIDEO! Ziua ANOFM, marcată și la Botoșani

Sărbătoare pentru Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă. Astăzi, pe 10 decembrie, instituția a împlinit 21 de ani de activitate. Momentul a fost marcat și la sediul AJOFM Botoșani, unde un grup de elevi au aflat cum se desfășoare un curs de formare profesională, ținut de un profesionist in domeniu.

Ziua Agenției Naționale de Ocupare Forței de Muncă a fost marcată astăzi, printr-o activitate deosebită la Botoșani. Un grup de elevi de clasa a XI a la Colegiul Economic ”Octav Onicescu” a vizitat sediul instituției iar tinerii au aflat ce servicii oferă și cum se desfășoară un curs de calificare organizat de AJOFM, susținut de un profesionist.

Astfel,un lector care este și profesor la colegiul Economic le-a explicat elevilor care sunt pașii care trebuie urmați pentru a-și deschide o afacere.

Totodată, un specialist din cadrul AJOFM le-a vorbit tinerilor despre serviciile de care pot beneficia în cadrul instituției și faptul că acolo pot fi consiliați pentru a urma primii pași în carieră.

Directorul adjunct al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani a ținut să transmită și mesajul președintelui ANOFM, Marcel Miclău, care spune că în acest an instituția și-a atins și chiar depășit obiectivele propuse în ceea ce privește ocuparea forței de muncă la nivel național.

Pe 10 decembrie Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, marchează 21 de ani de activitate.

Citeste si:

Facebook Comments