VIDEO!Un cunoscut medic botoșănean are COVID-19

COVID-19 continuă să victime în rândul cadrelor medicale. Încă un cunoscut medic botoșănean a fost găsit pozitiv la noul coronavirus. Este vorba despre Petrică Rădăuceanu, fostul șef al Unității de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean ”Mavromati„. Acesta este și medic al echipei FC Botoșani și a fost depistat cu ocazia testării lotului în vederea partidei cu CSU Craiova.

Medicul botoșănean se afla în deplasare cu FC Botoșani pentru partida cu CSU Craiova, ce urma să se dispute în această seară de la ora 20.00, atunci când a aflat că are COVID-19. Petrică Rădăuceanu a fost testat ca și jucătorii sau restul staff-ului înaintea plecării către Craiova, rezultatele sosind ulterior. Medicul botoșănean spune că nu are niciun simptom și că se simte bine.

Nu am niciun simptom. Mă simt foarte bine. Am fost testat, la un loc cu toată echipa, așa cum prevede regulamentul, iar apoi am fost informat că sunt pozitiv. Vom vedea care sunt următorii pași, cei de la DSP vor decide”, a declarat pentru monitorul de botosani, medicul Petrică Rădăuceanu.

Totodată oficialii clubului susțin că medicul botoșănean nu a intrat în contact cu jucătorii și că ar fi mers separat cu mașina personală împreună cu doi oficiali de la FC Botoșani.

Citeste si:

Facebook Comments