VIDEO! Un șofer băut, a intrat cu tirul într-un gard de beton al unei gospodării

Cursa unui șofer de tir s-a terminat astăzi mai repede decât ar fi trebuit, din păcate, pe un pat de spital. Bărbatul în vârstă de 63 de ani se afla la volanul unui mastodont care circula rula înspre localitatea Orășeni Deal. La intrarea în sat, însă, șoferul a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu tirul în gardul de beton al unei case, pe care l-a dărâmat.

Conducătorul auto a spus că ar fi încercat să evite o căruță și a tras de volan. Etilotestul însă a arătat că șoferul consumase mult alcool înainte de a se urca la volan.

Evenimentul rutier a avut loc astăzi la amiază. Șoferul tirului circula dinspre Botoșani, iar la o curbă ușoară în pantă, la intrarea în satul Orășeni Deal, conducătorul auto a intrat pe contrasens, a ieșit de pe partea carosabilă și s-a izbit violent cu mastodontul în gardul din beton al unei locuințe. Șoferul, în vârstă de de 63 de ani ar fi spus că a tras de volan după ce a încercat să evite o căruță din fața sa.

Se pare însă că bărbatul a băut mai multe pahare cu alcool înainte de a se urca la volan. Etilotestul a indicat valoarea de 0,57 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Din fericire, nimeni nu se afla în curte, proprietarul fiind plecat la muncă în străinătate. La locul accidentului a ajuns însă fratele acestuia.

Șoferul acuza dureri și a fost scos de salvatorii de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență din cabina tirului, peste gardul rămas în picioare.

Șoferul a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la Unitatea de primiri Urgențe pentru mai multe investigații și îngrijiri medicale.

Polițiștii au deschis o anchetă, iar conducătorul auto s-a ales cu dosar penal.

Citeste si:

Facebook Comments