Violată şi înjunghiată de un puşti de 17 ani

Adolescentul a fost prins de polițiști

Prin clipe de coșmar a trecut, la sfârșitul săptămânii trecute, o femeie de 68 de ani din comuna Vorniceni. Femeia a fost violată, bătută și înjunghiată de un tânăr în vârstă de 17 ani, care putea să îi fie nepot. Din spusele victimei se pare că adolescentul ar fi pătruns în casa bătrânei fără nicio explicaţie.

Aici a violat-o şi pentru a se asigura că femeia nu va avea nicio şansă să scape din mâinile lui a tăiat-o cu o lamă de cuţit sau cuter.

Norocul victimei a fost că cineva a auzit strigătele femeii și a alertat poliţia. Imediat la fața locului a ajuns și o ambulanță. Ambulanţa sosită la faţa locului a preluat victima si a transportat-o la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati în şoc hemoragic şi traumatic.

Femeia își amintește cu groază de momentele de coșmar prin care a trecut.

Victima a fost diagnosticată cu un traumatism cranio-facial şi multiple plăgi tăiate. Între timp poliţistii au dat de urma agresorului. Acesta a fost găsit duminică seară în localitatea Vorniceni. Poliţistii l-au escortat apoi pe adolescent la Secţia de Psihiatrie pentru a vedea dacă a avut sau nu discernământ când a comis grozăvia.

Dacă se va constata că acesta a avut discernământ va fi tras la răspundere.

Citeste si:

Facebook Comments