”Vizită” inopinată la Spitalul Județean «Mavromati»

Vicepreședintele C.J. a efectuat un control

Control inopinat în secțiile Spitalului Județean «Mavromati». Luni dimineață, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Dorin Birta, a făcut un control rapid și inopinat la Secția Obstetrică și Ginecologie, Secția de Psihiatrie, Secția de Pediatrie, Secția Dermato-Infecțioase și, nu în ultimul rând, la Spitalul Județean «Mavromati».

Vicepreședintele C.J. a vrut să vadă dacă saloanele sunt încălzite și dacă pacienții sunt mulțumiti de condițiile termice. Potrivit lui termometrele în saloane indicau temepraturi de 22-23 și chiar 25 de grade.

Dorin Birta a mai precizat că se doreşte identificarea problemelor din sistemul de sănătate privind curăţenia, condiţiile de spitalizare, hrana acordată pacienţilor internaţi, numărul de paturi, medicaţia acordată, calitatea actului medical.

În ultimii ani, la Spitalul Judeţean „Mavromati“, s-au executat mai multe lucrări de modernizare a secţiilor, însă actuala conducere a CJ Botoşani speră să realizeze şi alte îmbunătăţiri, astfel încât condiţiile asigurate pacienţilor să se ridice la standarde corespunzătoare.

Citeste si:

Facebook Comments