Volin Costin a revenit pe scenă

Au fost momente emoționante la premiera spectacolului ”Bocitoarele vesele”! Binecunoscutul actor botoșănean Volin Costin s-a reîntors pe scenă.

După doi ani, artisul a interpretat un rol în unul dintre cele mai apreciate spectacole puse pe scena teatrului botoșănean. Revenirea lui Volin a fost întâmpinată cu ropote de aplauze.

Volin Costin, un actor emblematic al teatrului botoșănean a revenit pe scenă după doi ani de absență. Acesta a suferit în 2015 un atac cerebral vascular, necesitând o lungă perioadă de recuperare.

Voința dar și chemarea scenei l-au adus însă pe Volin din nou în lumea teatrului, o lumea căreia i s-a dedicat total. Cunoscutul actor botoșănean a fost ales să interpreteze rolul lui Finoghen.

Reîntoarcerea lui Volin a fost primită cu ropote de aplauze.

Spectacolul ”Bocitoarele Vesele” este un spectacol total care a impresionat spectatorii.

Din distribuție fac parte: Marius Rogojinschi, Cezar Amitroaei, Daniela Bucataru, Lidia Uja, Irina Mititelu, Gheorghe Frunza,Narcisa Vornicu,Crenola Muncaciu,Silvia Raileanu,Sorin Ciofu,Mirela Nistor,Mihail Donțu,Gina Patrascu-Zamfirache,Ioan Crețescu,Cristina Ciofu,Radu Dragos,Lorena Petronela Chiribuță,Razvan Amitroaei, Alexandra Vicol,Volin Costin sau Ioan Ciofu.

Citeste si:

Facebook Comments