Vor guvern politic

ALDE Botoșani cere demisia ministrului Sănătății

Nu mai vor guvern tehnocrat. Asta își doresc liderii ALDE Botoșani. Gheorghe Iacob, copresedintele organizației județene a Alianței Liberalilor și Democraților din Botoșani, este de părere că un guvern politic este mult mai eficient decât unul tehnocrat. El a mai spus că un guvern politic răspunde pentru hotărârile luate, în timp ce un guvern tehnocrat are o răspundere limitată.

Gheorghe Iacob a dat ca exemplu cazul din județul Argeș unde au murit trei bebeluși și despre care nu se știe nici acum din ce motiv au decedat aceștia.

Și candidatul ALDE la Primăria Botoșani, Gabriel Atudoroaie, susține ideea că un medic bun nu poate fi, în același timp, și un bun manager sau ministru. Acesta a mai spus că ministrul Sănătății nu a știut să gestioneze criza bebelușilor din județul Argeș și din această cauză cere demisia acestuia.

Gheorghe Iacob a mai spus că mai sunt miniștri din acest guvern tehnocrat care ar trebui să se retragă. Motivul? Nu au dovedit că sunt potriviți pentru funcția deținută. Iacob a dat și un exemplu în acest sens. Este vorba de ministrul

Agriculturii despre care a spus ca se face vinovat pentru întârzierea plății subvenției la motorină.

În concluzie, primarul de la Răchiți Gheorghe Iacob, a spus că un guvern tehnocrat nu este o soluție pentru România.

Citeste si:

Facebook Comments