Week-end aglomerat pentru jandarmi

Week-end aglomerat pentru jandarmi. În perioada 6-8 mai, 80 de jandarmi botoşăneni vor asigura ordinea şi liniştea publică la manifestările publice prilejuite de organizarea, în Centrul Vechi, a ,,Zilelor oraşului Botoşani”.

Tot în această perioadă, jandarmii vor lua măsurile necesare pentru menţinerea unui climat civilizat la meciul de fotbal disputat de echipele ACS Inter Dorohoi şi CSM Paşcani, pe Stadionul 1 Mai din municipiul Dorohoi, la manifestările religioase organizate cu ocazia hramurilor bisericii ,,Izvorul Tămăduirii” din municipiul Botoşani şi a mănăstirii Zosin, precum şi la Turneul Internaţional de Lupte Greco-Romane de la Sala Polivalentă ,,Elisabeta Lipă” şi Campionatul Naţional de Volei de la sala de sport a Liceului Gheorghe Asachi.

20 de lucrători din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău vor acţiona pentru prevenirea faptelor antisociale şi vor interveni la solicitările participanţilor la Târgul AgroZoo, care va avea loc în week-end-ul care urmează la Staţiunea de cercetare Popăuţi.

Pentru evitarea unor evenimente neplăcute, jandarmii îi sfătuiesc pe cetăţenii botoşăneni să adopte un minim de măsuri de autoprotecţie, să respecte măsurile de ordine stabilite de organizatori şi forţele de ordine şi să solicite sprijinul acestora în mod direct sau prin apel telefonic la numărul de urgenţă 112.

Citeste si:

Facebook Comments