VIDEO! Weekenduri dureroase pentru botoșănenii cu probleme la dinți

Oricine știe că durerea de dinți este o adevărată pacoste.

Te ia pe nepregătite și nu scapi cu una cu două. Pentru botoșăneni problemele devin cu adevărat serioase, dacă durererile devin de-a dreptul sfâșietoare în zilele de weekend. Și asta fiindcă în tot municipiul nu există un cabinet stomatologic de stat pentru acest tip urgențe.

Dacă pe botoșăneni îi apucă durerea de măsele în weekend, singurele șanse sunt cabinetele stomatologice particulare sau pumni întregi de analgezice.

Deși la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean ”Mavromati” a fost înființat un cabinet stomatologic tocmai pentru aceste cazuri disperate, tocmai în timpul weekendul pacienții găsesc ușa închisă.

Explicația este simplă. Nu există suficient personal pentru a deservi cabinetul și mai ales pentru a face gărzi de noapte. Medicul șef de la Urgențe, spune că deja a făcut o solicitare pentru angajarea de noi medici.

Botoșănenii, în special cei în vârstă, spun că un astfel de cabinet de urgență deschis și în weekend este o adevărată necesitate. De altfel există și un consens într-o privință: cu durerea de măsele nu este de joacă.

În momentul de față cabinetul stomatologic din cadrul Unității de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean ”Mavromati” funcționează cu doi medici, în două schimburi și onorează toate intervențiile stomatologice de urgență de luni până vineri.

Citeste si:

Facebook Comments