Wizz Air a lansat cursa Suceava-Milano Bergamo şi pregăteşte Suceava-Londra Luton

Wizz Air a lansat cursa Suceava-Milano Bergamo şi pregăteşte Suceava-Londra Luton

Wizz Air a lansat miercuri cursa Suceava-Milano Bergamo, care va avea o frecventa de două zboruri pe săptămână, miercurea şi duminica.

Aceasta este prima rută de la Suceava, Wizz Air urmând să lanseze şi o cursă spre Londra Luton, cu patru zboruri săptămânale, începând cu 19 august.

“Suntem încântaţi să începem azi operaţiunile de la al 9-lea aeroport din România şi să poziţionăm Wizz Air printre principalele companii care contribuie la economia locală şi la turismul din Suceava şi din regiune. Ruta care va fi operată de astăzi facilitează accesul spre Milano Bergamo la tarife reduse. Milano este o destinaţie foarte populară din multe ţări şi de la multe aeroporturi şi sperăm să devină curând o alegere preferată pentru un scurt city break sau o călătorie de afaceri şi pentru clienţii din Bucovina. Noua rută evidenţiază încă o dată angajamentul WIZZ faţă de piaţă, dar şi poziţia de lider pe care am obţinut-o în România mulţumită reţelei diversificate, în continuă dezvoltare, şi experienţei plăcute la bord, pe care o oferim clienţilor români, la tarife scăzute”, a declarat Tamara Vallois, Head of Communications Wizz Air.

Compania este cel mai mare operator aerian din România şi îşi va dezvolta în continuare flota, urmând să ajungă la 20 de aeronave până la final de 2016. Wizz Air a atins recent pragul de 25 de milioane de pasageri transportaţi din şi spre România de la începutul operaţiunilor

 

Sursa: zf.ro

Citeste si:

Facebook Comments