Zeci de mii de țigarete de contrabandă și zeci de kilograme de pește descoperite în mașina unui bărbat care și-a pus polițiștii pe urmele lui

Zeci de mii de țigarete de contrabandă și zeci de kilograme de pește descoperite în mașina unui bărbat care și-a pus polițiștii pe urmele lui

Luni, 26 martie, poliţiştii din cadrul postului de poliţie Avrămeni, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au efectut semnal regulamentar de oprire unui autoturism care rula pe drumul judeţean DJ 294 A, în localitatea Avrămeni.

Bărbatul nu s-a conformat semnalului poliţiştilor, continuându-şi deplasarea pe drumul naţional DN 29, însă, după aproximativ 5 km, într-o curbă periculoasă, acesta a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă şi oprindu-se pe un teren agricol.

Poliţiştii au continuat urmărirea pedestră a conducătorului auto, acesta fiind prins şi imobilizat.

Cu ocazia controlului autovehiculului, au fost identificate 20.000 de de ţigarete de provenienţă Republica Moldova şi cantitatea de aproximativ 50 kg de peşte, pentru care persoana în cauză nu a putut prezenta documente legale, bunurile respective fiind confiscate în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani iar astăzi va fi prezentat Judecătoriei Săveni cupropunere de luare a unei măsuri preventive.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de contrabandă şi deţinerea sau transportul fără documente legale a peştelui obţinut din pescuit.

Citeste si:

Facebook Comments