Zeci de pachete de țigări de contrabandă, confiscate de polițiști de la o femeie de 35 de ani

Zeci de pachete de țigări de contrabandă, confiscate de polițiști de la o femeie de 35 de ani

Miercuri, 1 august, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au depistat pe strada Victoriei din municipiul Botoşani o femeie de 35 de ani care avea asupra sa în vederea comercializării cantitatea de 69 de pachete de ţigarete de diferite mărci, pentru care nu deţinea documente legale de provenienţă şi despre care cunoştea că provin din activităţi de contrabandă, pachetele având aplicate timbre de accize specifice ţării de origine(Ucraina).

În cauză a fost întocmit un dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

De asemenea cantitatea de ţigarete a fost confiscată de poliţişti. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională a fost estimat la 800 de lei.

Citeste si:

Facebook Comments