VIDEO! Zeci de premii și trofee pentru sportivii botoșăneni

Patru trofee noi și zeci de medalii pentru sportivii Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club.

Aceștia au avut de înfruntat sportivi de la 15 cluburi din țară. Peste 200 de tineri au participat la cea de-a V-a ediție a Cupei Lifestyle, care s-a desfășurat weekendul trecut.

Luptătorii botoșăneni au dovedit încă o dată că sunt cei mai buni. Mânați de dorința de a câștiga, dar și de a aduce cinste clubului și județului, 16 sportivi și-au înfruntat cu brio adversarii de la cele 15 cluburi înscrise în competiție.

Au participat la două dintre probele concursului:Luptă și Forme și au ieșit învingători. Zecile de ore petrecute în sala de antrenament le-au adus locul I, la Clasamentul General pe echipe la Lupte, clasa A, categoria de avansați precum și Locul I la Clasamentul general pe echipe la Forme.

Sportivilor Robert Dîrvariu, Andreea Corduneanu, Andreea Ignat, dar și Diana Matei, efortul le-a fost răsplătit cu patru trofee pentru ‘’Cel mai bun sportiv’’.

Pe lângă aceste trofee, sportivii au obținut 27 de medalii din care 14 de aur, opt de argint și cinci de bronz.

Mândru de eforturile și rezultatele extraordinare ale elevilor nu au fost doar părinții ci și Denis -Paul Matei, președintele instructor al Asociației Billiant Taekwondo Sporting.

Citeste si:

Facebook Comments