VIDEO! Zeci de tineri vor avea case noi

Zi importantă pentru zeci de tineri botoșăneni.

S-au mutat în casă nouă și au reușit să-și vadă pentru prima dată visul cu ochii. 48 de locuințe ANL au fost date în folosință astăzi de Primăria Dorohoi, iar chiriașii au venit deja să-și vadă noile case.

Zeci de tineri dorohoieni au așteptat să se mute la casa lor.

Au copiii și majoritatea stăteau cu părinții în locuințe deloc încăpătoare. Astăzi au primit cheile și au văzut pentru prima dată casele în care vor locui de acum încolo.

Primarul din Dorohoi, spune că cele 48 de locuințe au fost construite în timp record și că ANL-uri sunt o prioritate pentru municipiu. Și asta în condițiile în care se urmărește popularea Dorohoiului cu cât mai multe familii de tineri.

Veștile bune nu se opresc însă aici, pentru dorohoienii care nu au încă o casă. Reprezentanții municipalității dorohoiene spun că vor mai fi construite încă 48 de locuințe în viitorul apropiat.

Pentru construirea locuințelor au fost cheltuite 60 de miliarde de lei vechi. În momentul de față în cartierul ANL de la Dorohoi sunt peste 130 de locuințe destinate tinerilor.

Edilul municipiului spune că face demersuri inclusiv pentru reducerea chiriilor la blocurile ANL tocmai pentru a fi cât mai suportabile.

Citeste si:

Facebook Comments