VIDEO! Zi specială pentru un om special

După 43 de ani în care si-a dedicat viața muncii, unul dintre oamenii de bază ai Unității de Primiri Urgențe din Botoșani s-a pensionat.

Este vorba despre Marcel Gheorghiu, asistentul șef al unității. Cadrele medicale care i-au fost alături în toți anii de activitate i-au făcut o surpriză cu ocazia împlinirii celor 65 de ani. I-au adus flori, cadouri și i-au urat pensionare ușoară.

Unul dintre cele mai iubite și mai respectate cadre medicale al Unității de Primiri Urgențe din Botoșani a ieșit astăzi la pensie. Totodată, și-a sărbătorit cu mult fast și în compania prietenilor ziua de naștere.

Colegii de breaslă au dorit să-l surprindă si au venit în vizită. I-au cântat ‘’La multi ani ‘’ și au ciocnit în cinstea sa. Le-a multumit colegilor pentru ajutorul oferit în decursul anilor și a mărtirisit că îi vor lipsi momentele petrecute alături de ei.

Cât despre cele mai mari satisfacții ale meseriei…

Cuvinte de laudă la adresa sa, dar și regrete pentru plecarea acestuia a avut și medicul șef al Unității de Primiri Urgențe, Petre Rădăuceanu.

Spune despre Marcel Gheorghiu că a fost nu doar mâna lui dreaptă ci și un adevărat profesionist.

De acum pensionar, asistentul șef Marcel Gheorghiu spune că se va concentra asupra sănătății, familiei și a hobby-urilor. Adoră să citească cărți de istorie.

Citeste si:

Facebook Comments