Ziua Drapelului sărbătorită și la Botoșani

Ziua Drapelului sărbătorită și la Botoșani! Sub semnul sărbătorii, ziua de 26 iunie 2016 a adus încă o dată în centrul atenției botoșănenilor un simbol de neprețuit pentru români: drapelul țării. De Ziua Drapelului Național, în Piața Tricolorului s-au adunat zeci de botoșăneni pentru a urmări manifestările prilejuite de această sărbătoare.

Au fost prezente la manifestările dedicate Zilei Drapelului, autorităților locale și județene, garda drapelului de la Unitatea Militară 01251, 6 plutoane de la UM 01251, UM 01189, de la Inspectoratul Județean de Jandarmi, Inspectoratul Județean de Poliție, Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră.

Alături de prefectul Dan Nechifor, au stat la acest eveniment comandatul Garnizoanei Botoșani, Lucian Sandu, parlamentarii Costel Șoptică, Viorel Grigoraș, Doină Federovici, Tamara Ciofu, Verginel Gireadă, viceprimarii municipiului Botoșani, Cosmin Andrei și Marian Murariu, șefi de instituții, dar și pensionari militari.

După intonarea imnului național, șefi de instituții publice, dar și comandantul Garnizoanei Botoșani s-au adresat botoșănenilor prezenți la eveniment.

Momentul culminant al manifestărilor l-a constituit parada militară, pentru care mulți părinți și-au adus copiii în Piața Tricolorului.

Citeste si:

Facebook Comments