„Ziua Mondială a apei”

„Ziua Mondială a apei”

Buna colaborare între Biblioteca Județeană “Mihai Eminescu” Botoșani și Liceul Teoretic ”Nicolae Iorga” Botoșani, continuă cu proiectul educativ ”Prietenii bibliotecii”, care se va desfășura pe parcursul lunilor martie – iunie 2018.

Coordonat de profesoarele Florentina Dănilă și Marilena Chelariu, proiectul își propune să-i obișnuiască pe elevii clasei a II-a Step by Step cu lectura și mersul la bibliotecă, pentru a citi, a se informa și obișnui cu împrumutul cărților la domiciliu.

Prima întâlnire din proiect va avea loc pe 22 martie, dată la care este serbată ”Ziua Mondială a apei”. Din cadrul activității ce se va desfășura începând cu ora 14:00, la Secția de împrumut carte pentru copii a Bibliotecii Județene, va face parte momentul de lectură publică intitulat ”Povestea picăturii de apă”.

Activitatea va continua cu un atelier de creație, în care copii vor prezenta câteva povești chiar de ei scrise și cu expunerea cărților realizate de elevi, în cadrul studiului tematic ”Fructele”.

La final, bibliotecara Ana Teletin, parteneră în acest proiect, va prezenta fondul de carte pentru copii al secției și va face recomandări de lectură. Participanții vor primi permisele de acces la bibliotecă.

Citeste si:

Facebook Comments