VIDEO! Ziua portilor deschise în scoli

În atenția părinților!

Înscrierile la clasa pregătitoare încep de săptămâna viitoare. Nu știți care este cea mai potrivită unitate de învățământ pentru copilul dumneavoastră?

Vă puteți hotărâ sâmbăta aceasta când va începe ”Ziua Porților Deschise” la unitățile de învățământ din județul Botoșani.

Încă de ieri au început activitățile de înscriere a copiilor pentru clasa pregătitoare 2017-2018. Pentru moment activitățile sunt pentru comisiile din unitățile de învățământ și Comisia Județeană.

Sâmbătă, 25 februarie, între orele 10 și 18 fiecare unitate de învățământ își va deschide porțile pentru ca părinții să aibă posibilitatea de a interacționa cu dascălii si să aleagă astfel, unitatea de învățământ potrivită pentru copii lor.

Informații precum circumscripțiile școlare, numărul de clase și de locuri pe fiecare unitate de învățământ, dar si centrele în care se pot face evaluările copiilor se găsesc pe site-ul inspectoratului Școlar Județean. În clasa pregătitoare pot fi înscriși copii care împlinesc vârsta de șase ani până la 31 august.

La solicitarea părinților pot fi înscriși si copiii care împlinesc șase ani între 31 august și 31 decembrie 2017, doar dacă trec cu brio evaluarea psihosomatică. Adică cea care atestă că micuții sunt pregătiți să meargă în clasa pregătitoare.

Citeste si:

Facebook Comments