VIDEO! Ziua Porților Deschise la Poliție

Nerăbdători şi înarmaţi cu multe întrebări, zeci de copii din Botoşani au trecut azi pragul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, unde a avut loc ziua porţilor deschise.

Timp de câteva ore, poliţiştii şi-au lăsat garda jos şi au fost la dispoziţia micuţilor, răspunzându-le la întrebări sau arătându-le cum funcţionează echipamentele din dotare. Totul cu ocazia Zilei Poliţiei Române, care se sărbătorește pe 25 martie.

Curioşi din fire, copiii nu s-au sfiit să pună întrebări sau să ia armele în mână. Le-a plăcut totul, deşi vremea nu a fost tocmai pe placul lor. Au rămas captivaţi de uniformele echipelor de intervenţii şi au urmărit cu atenţie explcaţiile poliţiştilor. Şi câinii i-au cucerit pe cei mici. Sub supravegherea dresorilor, copiii s-au jucat şi au făcut poze cu patrupedele în uniformă. Unii s-au declarat de-a dreptul încântaţi de ce au văzut.

În parcarea inspectoratului au fost prezenţi poliţişti de la acţiuni speciale, criminalistică şi de la poliţia rutieră. N-au lipsit nici bomboanele.

Ziua Poliţiei Române este sărbătorită anual, prin lege, pe 25 martie.

Citeste si:

Facebook Comments